Imprint

arena11 GmbH
Forstenrieder Allee 61
81476 München
Kontakt osoba: Björn Bezemer

 

Izjava o ograničenju odgovornosti

1. Sadržaj
Autor zadržava pravo da nije odgovoran za aktuelnost, tačnost, cjelovitost ili kvalitet pruženih informacija. Zahtjevi za odgovornost zbog štete nastale upotrebom bilo koje pružene informacije, uključujući bilo koju informaciju koja je nekompletna ili netačna, zato će biti odbačeni.
Sve ponude su neobavezujuće. Dijelovi stranica ili cijela publikacija, uključujući sve ponude i informacije, mogu biti prošireni, promijenjeni ili djelomično ili kompletno izbrisani od strane autora bez posebne najave.

2. Preporuke i linkovi
Autor ne odgovara za bilo kakav sadržaj koji je linkovan ili preporučen na njegovim stranicama - osim ukoliko ima potpuno saznanje o ilegalnom sadržaju i ima mogućnost da spriječi posjetitelje svog websitea da gledaju te stranice. Ukoliko nastane bilo kakva šteta korištenjem tamo prezentiranih informacija, samo autor stranica u pitanju može biti odgovoran, a ne onaj koji se linkovao na te stranice. Nadalje, autor nije odgovoran za bilo kakve postove ili poruke objavljene od strane korisnika diskusijskih panela, knjiga gostiju ili mailing listi raspoloživih na ovoj stranici.

3. Pravo objavljivanja
Autor za ovu publikaciju nije želio koristiti bilo kakav materijal za koji su prava objavljivanja zaštićena ili, ukoliko to nije bilo moguće, naveo je izvor/copyright dotičnog materijala.
Prava objavljivanja za bilo koji materijal kreiran od strane autora su pridržana. Svako umnožavanje ili korištenje objekata kao što su dijagrami, zvukovi ili tekstovi u drugim elektronskim ili štampanim publikacijama nije dopušteno bez saglasnosti autora.

4. Politika privatnosti
Ukoliko je data prilika za unošenje ličnih ili poslovnih podataka (e-mail adrese, ime, adrese), unos tih podataka odvija se dobrovoljno. Upotreba i plaćanje svih ponuđenih usluga dozvoljeni su - ukoliko i dok je tehnički moguće i razumno - bez odavanja bilo kakvih ličnih podataka ili uz davanje anonimnih podataka ili pseudonima. Upotreba objavljenih poštanskih adresa, brojeva telefona ili faxa i e-mail adresa u marketinške svrhe zabranjena je, a prekršitelji koji šalju neželjene spam poruke bit će kažnjeni.

5. Pravna valjanost ove Izjave
Ova Izjava smatra se dijelom internetske publikacije na kojoj ste je našli. Ukoliko dijelovi ili određene odredbe ove izjave nisu tačne ili u skladu sa zakonom, to ne utiče na sadržaj ili valjanost ostalih dijelova.